KennelPepperjack.Com © 2014                    

Briz x Sessile:

 

Vi fikk 5 NYDELIGE VALPER født 11.mars!!!!

 

1 sort hannvalp, 1 sort/tan hannvalp, 2 sorte tisper og ei sort/tan tispe.

 

 

 

Briz er født her hos oss og hun er datter av Anea som også er født her hos oss så dette er en hund vi har god kjennskap til både i gener og miljø.

Briz er en nydelig jente både av utseende og væremåte. Hun har hatt en lang spøkalder som nå begynner å avta, så hos en fortest hos politiet kom vi frem til at hun trenger litt mer tid. Hun har ett godt søk og blir til tider litt for ivrig, men hun har ikke blitt jobbet så aktivt med som hun kunne behøvet så jeg skylder på meg selv. Mye av grunnen til dette er at Briz har en solid avknapp og vet å koble av når hun må. Men hun sysselsetter seg også selv og har utallige timer med vandring med noe som hun bærer på og viser frem. Ute er hun enormt aktiv og veldig arbeidsvillig.

Hun har en spenstig kropp som er bygd for hurtighet og smidighet.

 

Sessile er en hund som er utrolig snill og god. Han er trivelig og snill med alle han møter og har ett rolig og behagelig vesen. Sessile er født i Sverige, men har vært i vårt eie (deleie) siden oktober 2015, og han har bodd noen måneder her hos oss og bor nå i Oslo hos deleier. Han viser seg veldig miljøsterk og har veldig mange gode egenskaper.

 

De er begge Hd-fri (A/B) og Briz er øyenlyst u.a, Sessile med anmerkning på feilstilte øyehår (dette dobles ikke på), Briz er optigen A for PRA-PRCD, og FN-normal..

 

Valpene vil leveres registrert i Nkk., de vil være id merket med microchip, ha helseattest og de vil ha fått sin første vaksine før de flytter. De får med seg en stor valpepakke med alt de trenger til den første tiden.

Vi bruker Nkk kjøpekontrakt og følger Nkk's regler for avl og oppdrett.

 

 

 

PEPPERJACK'S STORM

reservert

 

PEPPERJACK'S THUNDER

reservert

 

PEPPERJACK'S RAIN

reservert

 

PEPPERJACK'S BLIZZARD

reservert

 

PEPPERJACK'S SUNSHINE

reservert

Valper

 

 

Alle valpene er solgt!