KennelPepperjack.Com © 2014                    

Briz x Rico:

 

Vi fikk 7 NYDELIGE VALPER født 23.november!!!!

 

1 sort hannvalp, 1 blueroan og tan hannvalp, 2 sort/tan hannvalper, 2 blue roan og tan tisper og ei sort/tan tispe.

 

 

 

Briz er født her hos oss og hun er datter av Anea som også er født her hos oss så dette er en hund vi har god kjennskap til både i gener og miljø.

Briz er en nydelig jente både av utseende og væremåte. Hun har hatt en lang spøkalder som nå begynner å avta, så hos en fortest hos politiet kom vi frem til at hun trenger litt mer tid. Hun har ett godt søk og blir til tider litt for ivrig, men hun har ikke blitt jobbet så aktivt med som hun kunne behøvet så jeg skylder på meg selv. Mye av grunnen til dette er at Briz har en solid avknapp og vet å koble av når hun må. Men hun sysselsetter seg også selv og har utallige timer med vandring med noe som hun bærer på og viser frem. Ute er hun enormt aktiv og veldig arbeidsvillig.

Hun har en spenstig kropp som er bygd for hurtighet og smidighet.

 

Rico er en glad gutt, en skikkelig cocker spaniel på alle måter. Rico er er født i Sverige og bærer stamtavlenavnet " Art-Wave's Foothill Pensteman". Han er født i 2013 og har bodd i Norge siden han var valp. Han fikk være her hos oss til parringen og det var en fornøyelig besøk. Han er veldig tilpassningsdyktig og tillitsfull og er akkurat slik en cocker skal være. Der maten er god og stellet godt der er det greit å være syntes en cocker uten å lage noe oppstyr.

 

Briz og Rico fant tonen med en gang og det var flørting og lek hele tiden. Rico lekte gjerne med de andre hundene her også og trivdes så godt på en liten miniferie.

De er begge Hd-fri (A/B) og Rico er øyenlyst u.a, Briz fikk en anmerkning på ett par små myke feilstilte øyehår ved siste øyelysning i september 2017 så da har vi tatt hensyn til det ved valg av hannhund. Briz er optigen A for PRA-PRCD, og FN-normal..

 

Valpene vil leveres registrert i Nkk., de vil være id merket med microchip, ha helseattest og de vil ha fått sin første vaksine før de flytter. De får med seg en stor valpepakke med alt de trenger til den første tiden.

Vi bruker Nkk kjøpekontrakt og følger Nkk's regler for avl og oppdrett.

 

 

 

PEPPERJACK'S Ruby

RESERVERT

 

 

PEPPERJACK'S Mica

RESERVERT

 

 

PEPPERJACK'S Diamond

RESERVERT

 

 

PEPPERJACK'S Onyx

RESERVERT

 

 

PEPPERJACK'S Sapphire

RESERVERT

 

PEPPERJACK'S Topaz

RESERVERT

PEPPERJACK'S Marble

RESERVERT

Valper

 

 

Alle valpene er solgt!